Locatie finale nacompetitie Zwammerdam bekend, tegenstander liep kampioenschap op één doelpunt mis

ZWAMMERDAM – Voetbalvereniging Zwammerdam won afgelopen weekend in de play-offs om promotie/degradatie met 5-1 van Zwartewaal. Daardoor plaatsten de Dammenaren zich voor de nacompetitiefinale, waarin ze strijden om hun plek in de derde klasse te behouden.

De ploeg van Erwin van der Zee neemt het zaterdag op tegen vierdeklasser ’s-Gravendeel. Die club versloeg RVC ’33 in de halve finale na verlenging met 4-3. In de vierde klasse F eindigde ’s-Gravendeel negen punten boven Zwartewaal, maar liep het met één doelpunt verschil het kampioenschap mis.

De finale tussen Zwammerdam en ‘s-Gravendeel wordt op neutraal terrein gespeeld bij CVV Zwervers op sportpark Couwenhoek in Capelle aan den IJssel.