Maximaal 500 toeschouwers ARC - Alphense Boys, vooraf aanmelden verplicht

Foto: Ron Hoenson (Holland-Pictures.com) / Arjan de Graaf

ALPHEN AAN DEN RIJN - Maximaal 500 bezoekers zijn aanstaande zaterdag welkom bij de voetbalderby tussen ARC en Alphense Boys. De twee eerste elftallen van de grootste voetbalverenigingen uit Alphen aan den Rijn nemen het om 14.30 uur tegen elkaar op.

Rond het hoofdveld van de Racing zijn zit- en staanplaatsen gemarkeerd, zodat de onderlinge afstand tenminste anderhalve meter is. Voor gezinnen wordt geen uitzondering gemaakt. Kinderen onder de achttien jaar kunnen plaatsnemen in een speciaal vak. In de kantine en op het terras buiten (het terras gaat pas na de wedstrijd open) is zitten verplicht. Tijdens de wedstrijd wordt geen alcohol geschonken.

Iedereen die achttien jaar of ouder is, is verplicht om digitaal een gezondheidschecklist in te vullen. Dat kan tot en met vrijdag 20.00 uur. De eerste 500 mensen die dat gedaan hebben, krijgen toegang tot het voetbalcomplex. Het formulier hoeft niet uitgeprint meegenomen te worden.

Indien het maximale aantal vrijdagavond nog niet is bereikt, is het ook mogelijk om dat voor aanvang van de wedstrijd te doen bij de ingang van het sportpark. Klik op deze link om de gezondheidschecklist in te vullen.

ARC - Alphense Boys live op Studio Alphen

Studio Alphen doet uitgebreid verslag op radio, televisie en internet van ARC - Alphense Boys. De oefenwedstrijd wordt rechtstreeks uitgezonden op de radio. Verslaggever Erik Joustra is ter plaatse. De uitzending begint om 14.00 uur. Vanaf maandag is een uitgebreide samenvatting te zien op televisie en het YouTube-kanaal van Studio Alphen.

Lees ook: Overzicht oefenvoetbal: alle uitslagen en wedstrijdschema's op een rij