Mustapha Yachou keert terug naar Alphense Boys, Moeyhieddine blijft

ALPHEN AAN DEN RIJN - Mustapha Yachou gaat Alphense Boys Zaterdag helpen. De voormalig spits van het eerste elftal op zondag van Alphense Boys gaat volgend seizoen uitkomen voor het zaterdagteam van de Alphenaren, dat op dit moment uitkomt in de vierde klasse.

Nadat Yachou enkele jaren geleden zijn carrière beëindigde en besloot in een vriendenteam te gaan spelen, maakte hij twee jaar terug zijn rentree. Hij voegde zich tijdelijk bij het eerste elftal van AVV Alphen en hielp hen mede aan de promotie naar de tweede klasse, om vervolgens vorig seizoen bij Floreant ook een aantal wedstrijden in het eerste elftal mee te spelen. Dat niveau kon Yachou nog erg gemakkelijk aan. Mede dankzij zijn doelpunten bereikte Floreant de nacompetitie.

Kevin de Vries komt, drietal blijft

Ook Otman Moeyhieddine blijft bij Alphense Boys Zaterdag. Moeyhieddine speelde jarenlang met Yachou in de hoofdklasse, in het eerste zondagelftal van Alphense Boys. De twee worden herenigd met Brandon Tichem (ook ex-Alphense Boys), die overkomt van derdedivisionist Westlandia en op een lager niveau op zaterdag wil voetballen.

Oud-jeugdspeler Kevin de Vries keert ook terug naar Alphense Boys. Hij speelt momenteel samen met Yachou in het derde elftal van AVV Alphen, maar kan het vierde klasseniveau nog goed aan, concludeerde Alphense Boys-trainer John Cuvelier na proeftrainingen. Naast Moeyhieddine hebben Jari van Veen en Sander Weijman bijgetekend deze week.

Spelerscarrousel Alphense Boys Zaterdag

Nieuw: Marwan Fennich (Argon), Brandon Tichem (Westlandia), Kevin de Vries (Alphen 3), Mustapha Yachou (Alphen 3).

Blijven: Jesse BoatengSahr KabutaDylan Kooistra, Otman Moeyhieddine, Donovan Oliveira, Ruben Rietdijk, Sontjie RoosbergRonald Roosberg, Jari van Veen, Sander Weijman.

Weg: n.n.b.