Nacompetitiefinale Volendam - ARC zaterdag live op televisie bij Studio Alphen

Foto: John Wiersma (Jovimedia.nl)

ALPHEN AAN DEN RIJN - De allesbeslissende nacompetitiefinale van ARC uit Alphen aan den Rijn om promotie naar de derde divisie wordt aanstaande zaterdag live op televisie uitgezonden door Studio Alphen. Speciaal voor alle ARC-fans en voetballiefhebbers die niet naar Volendam afreizen. De wedstrijd is ook via een livestream op de website en het YouTube-kanaal van Studio Alphen te bekijken.

Om 14.30 uur wordt de aftrap verricht, de voorbeschouwing begint even na 14.00 uur. Oud-ARC-spelers Marcel Vondeling en Gert Labots, tegenwoordig trainers bij respectievelijk Alphia en Koudekerk, verzorgen de analyse vanaf de rand van het veld. Haniff Harharah is als commentator ter plaatse, Michel la Faille neemt de presentatie voor zijn rekening.

Waar kun je Studio Alphen vinden op je televisietoestel? Ziggo: Kanaal 44, KPN: Kanaal 1407, T-Mobile: Kanaal 738, Tele2: Hoofdmenu > Lokale zender bekijken.

De finale van ARC wordt ook rechtstreeks op de radio uitgezonden door Studio Alphen. Erik Joustra en Herman Scholten geven het wedstrijdcommentaar, Joost Windhorst begeeft zich tussen de ARC-supporters. De radio-uitzending vangt om 14.00 uur aan. Daarin is ook de nacompetitiefinale van BSC ’68 uit Benthuizen om promotie naar de derde klasse in te beluisteren.

Lees ook: Nacompetitievoetbal: ARC verliest eerste finaleduel, BSC '68 naar eindstrijd