Gepubliceerd op 24 Mei 2018 om 11.42 uur

Nieuw viersterrenhotel van Van der Valk langs N11 in 2021 open

ALPHEN AAN DEN RIJN - Het nieuwe hotel van Van der Valk langs de N11 in Alphen aan den Rijn opent naar verwachting in 2021. Van der Valk zet met het nieuwe hotel met name in op de zakelijke markt.

Vorige week werd al duidelijk dat er een nieuw hotel gebouwd gaat worden. De intentieovereenkomst tussen Van der Valk en de Gemeente Alphen aan den Rijn voor de bouw van het viersterrenhotel op het terrein Schans II langs de Goudse Schouw is inmiddels ondertekend. 'Met name vanuit de zakelijke markt merken wij dat er behoefte is aan meer overnachtingsmogelijkheden in en rond Alphen aan den Rijn', zegt Klaas van der Valk. 

'Met een Valk Exclusief hotel direct aan de verbindingsweg N11 en op korte rijafstand van alle grote steden in de Randstad, denken wij goed in te spelen op deze behoefte.' Naast ongeveer 140 luxe hotelkamers komt er ook een restaurant en een zalencomplex in het nieuw te bouwen hotel. 

Van der Valk Avifauna

Het hotel van Van der Valk naast vogelpark Avifauna blijft bestaan. 'Waar we ons met het hotel langs de N11 met name gaan richten op de zakelijke markt, komt de focus van de 94 hotelkamers van Van der Valk Avifauna meer te liggen op de leisuremarkt', zegt Klaas van der Valk.

advertentie
 
advertentie