Ontknoping periodetitels en avondwedstrijd Alphense Boys: deze duels volg je dit weekend bij Studio Alphen

Foto: Studio Alphen

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Studio Alphen doet dit weekend uitgebreid verslag van het lokale amateurvoetbal op radio, televisie en internet. Omdat Alphense Boys zaterdag om 17.00 uur speelt duurt de radio-uitzending een uur langer dan gebruikelijk, tot 19.00 uur. Daarnaast kunnen Zwammerdam en BSC '68 periodekampioen worden.

Zaterdagmiddag en -avond zijn FC Rijnvogels - ARC, Siveo '60 - Zwammerdam, Hazerswoudse Boys - Floreant, BSC '68 - Hillegersberg en Be Quick 1887 - Alphense Boys live te beluisteren. Zondag is er live-verslag van Bloemendaal - Altior en EMM '21 - ESTO.

Vanaf maandag zijn op televisie en het YouTube-kanaal van Studio Alphen samenvattingen te zien van Hazerswoudse Boys - Floreant en AZC Alphen - ZVL-1886.

Sport Lokaal

Iedere zaterdag- en zondagmiddag (14.00-18.00 uur) kun je op Studio Alphen luisteren naar het radioprogramma Sport Lokaal met live verslag van lokale voetbalwedstrijden. Heb je geen radio in de buurt of woon je buiten de regio, luister dan via de online-livestream. Ook andere sporten als waterpolo, korfbal, tafeltennis en hockey passeren wekelijks de revue.

De samenvattingen zie je vanaf maandagavond 19.05 uur drie dagen lang op televisie bij Studio Alphen en iedere tweede maandag van de maand is het radioprogramma De Voetbalkantine te beluisteren, waarin iedere maand vanuit een andere voetbalkantine de actualiteit in het lokale amateurvoetbal wordt besproken.

Lees ook: Live tussenstanden en uitslagen wedstrijden amateurvoetbal dit weekend