Openingsduels competitie ARC en Alphense Boys dit weekend op radio en televisie

Foto: Studio Alphen

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Na twee weken oefenvoetbal doet Studio Alphen dit weekend uitgebreid verslag op radio, televisie en internet van de competitiestart in het lokale amateurvoetbal.

ARC opent zaterdag om 15.00 uur de competitie tegen SC Feyenoord en Alphense Boys speelt om 14.30 uur - op zaterdag - tegen SJC. Vanaf maandag zijn op televisie en het YouTube-kanaal van Studio Alphen samenvattingen te zien van beide voetbalwedstrijden in de vierde divisie (voorheen hoofdklasse).

Verder doet Studio Alphen zaterdag live radioverslag van de oefenwedstrijd Siveo '60 - BSC '68.

Sport Lokaal

Iedere zaterdag- en zondagmiddag (14.00-18.00 uur) kun je op Studio Alphen luisteren naar het radioprogramma Sport Lokaal met live verslag van lokale voetbalwedstrijden. Heb je geen radio in de buurt of woon je buiten de regio, luister dan via de online-livestream. Ook andere sporten als waterpolo, korfbal, tafeltennis en hockey passeren wekelijks de revue.

De samenvattingen zie je vanaf maandagavond 19.05 uur drie dagen lang op televisie bij Studio Alphen en iedere tweede maandag van de maand is het radioprogramma De Voetbalkantine te beluisteren, waarin iedere maand vanuit een andere voetbalkantine de actualiteit in het lokale amateurvoetbal wordt besproken.

Lees ook: Live tussenstanden en uitslagen wedstrijden amateurvoetbal dit weekend