Oranje Nassausingel in Alphen aan den Rijn week dicht voor werkzaamheden

ALPHEN AAN DEN RIJN - De Oranje Nassausingel in Alphen aan den Rijn is van maandag 1 tot en met vrijdag 5 mei afgesloten voor alle verkeer. Tijdens deze periode worden er asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd en de weg wordt aangepast naar de nieuwe maximumsnelheid van 50 kilometer per uur.

De weg wordt van maandag 1 mei 7.00 uur tot vrijdag 5 mei 22.00 uur afgesloten tussen de kruising met de Thorbeckestraat en de kruising met de Korenmolen. Doorgaand verkeer wordt in die periode omgeleid via de Prins Bernhardlaan, waarbij het verkeer moet omrijden over de Koningin Julianabrug en Hefbrug Gouwesluis.

De bovenste asfaltlaag van de weg wordt vervangen, inclusief de wegmarkering en de detectielussen voor de verkeerslichten. 'De markering op het deel vanaf de Thorbeckestraat tot aan de verkeerslichten met de Kennedylaan wordt aangepast op de nieuwe snelheid; die vanaf dat moment over de volle lengte 50 kilometer per uur wordt', legt de gemeente Alphen aan den Rijn uit. Er wordt ook onderhoud uitgevoerd aan de openbare verlichting en het groen in de omgeving.