Politie arresteert nog twee mannen voor schietincident in Boskoop

BOSKOOP - De politie heeft nog eens twee mannen aangehouden vanwege het schietincident in Boskoop op zondagochtend. Het gaat om een 21-jarige man uit Boskoop en een 23-jarige man uit Waddinxveen, zij zijn donderdag aangehouden.

Bij het schietincident aan de Zijde raakte een 22-jarige man uit Boskoop zwaargewond. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij is geopereerd. Eerder werd al een 30-jarige man uit Boskoop aangehouden. Hij is inmiddels voorgeleid aan de rechter-commissaris en zit in voorlopige hechtenis. Het slachtoffer en deze verdachte zijn bekenden van elkaar. Een ruzie in en om de woning van het slachtoffer zou aanleiding zijn geweest voor het incident.

De twee mannen die donderdag zijn aangehouden zitten in volledige beperking. Dat houdt in dat zij alleen contact mogen hebben met hun advocaat. Maandag worden ze voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Getuigen

De politie is nog steeds op zoek naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben. Ook camerabeelden van de omgeving van de Zijde, ter hoogte van de rotonde met de Boezemlaan, zijn welkom. Contact opnemen met de politie kan via het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Lees ook: Ruzie aanleiding schietpartij Boskoop, verdachte blijft in gevangenis