Spits verlengt contract bij Alphense Boys met twee seizoenen

Pierre Mokanda Foto: Ron Hoenson (Holland-Pictures.com)

ALPHEN AAN DEN RIJN - Pierre Mokanda is de eerste nieuwe speler waar Alphense Boys bekend van heeft gemaakt dat hij ook volgend seizoen bij de vereniging voetbalt. De spits heeft zijn jawoord gegeven voor twee seizoenen, waardoor hij ook voor 2025-2026 vast ligt.

Vorig seizoen begon Alphense Boys met het uitdelen van tweejarige contracten. Van de spelers die dat voorstel gekregen, maakten Milan Stiphout, Mike Bavelaar en Jelle Hak er gebruik van. Ook zij voetballen volgend seizoen voor Alphense Boys.

Wie dat niet doet is Cem Sahin. Hij kiest ervoor om volgend seizoen naar een andere club te gaan. Ook Daniël Furtak gaat beginnen aan zijn laatste halfjaar, iets dat de 33-jarige keeper halverwege vorig seizoen al had aangekondigd.

Doelman Edwin Sudibyo is recent verhuisd en wil dichter bij zijn woonplaats gaan spelen volgend seizoen. Stojan Cekic (30) en Wouter van Valen (28) stoppen na dit seizoen met voetballen.

Spelerscarrousel Alphense Boys

Nieuw: -

Nieuw (eigen jeugd): -

Blijven: Mike Bavelaar, Jelle Hak, Pierre Mokanda (tot 2026), Milan Stiphout.

Weg: Stojan Cekic (stopt), Daniël Furtak (stopt), Cem Sahin (niet bekend), Edwin Sudibyo (niet bekend), Wouter van Valen (stopt).