Sport Lokaal weer terug op Studio Alphen: dit weekend voetbal en Dakar Rally

Foto: Studio Alphen

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Studio Alphen keert dit weekend weer terug van kerstreces. In afwachting van de eerste voetbalwedstrijden die gespeeld gaan worden bij coronaversoepelingen, portretteren verslaggevers een uur lang voetbalverenigingen uit de gemeente Alphen aan den Rijn.

Deze zaterdagmiddag staan Alphia (Alphen aan den Rijn), Bernardus (Hazerswoude-Rijndijk) en Zwammerdam centraal. Aan het woord komen onder meer bestuursleden, trainers en vrijwilligers.

Ook het wekelijkse televisieprogramma Sport Lokaal keert weer terug op de buis. Vanaf maandag is op televisie een samenvatting van de tweede week Dakar Rally van Tim en Tom Coronel te zien. De compilatie kun je nu al bovenaan dit artikel bekijken.

Sport Lokaal

Iedere zaterdag- en zondagmiddag (14.00-18.00 uur) kun je op Studio Alphen luisteren naar het radioprogramma Sport Lokaal met live verslag van lokale voetbalwedstrijden. Heb je geen radio in de buurt of woon je buiten de regio, luister dan via de online-livestream. Ook andere sporten als waterpolo, korfbal, tafeltennis en hockey passeren wekelijks de revue.

De samenvattingen zie je vanaf maandagavond 19.05 uur drie dagen lang op televisie bij Studio Alphen en iedere tweede maandag van de maand is het radioprogramma De Voetbalkantine te beluisteren, waarin iedere maand vanuit een andere voetbalkantine de actualiteit in het lokale amateurvoetbal wordt besproken.

Lees ook: Live tussenstanden en uitslagen wedstrijden amateurvoetbal dit weekend