Sportuitzending start zaterdag om 13.30 uur vanwege vervroegde voetbalwedstrijden

Foto: Studio Alphen

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Oók dit weekend doet Studio Alphen weer uitgebreid verslag van het lokale amateurvoetbal op radio, televisie en internet. Omdat het Nederlands Elftal zaterdagmiddag om 16.00 uur speelt op het WK voetbal, zijn alle amateurduels op zaterdag vervroegd. De sportuitzending duurt om die reden van 13.30 tot 16.00 uur.

Zaterdagmiddag zijn de voetbalwedstrijden Kloetinge - ARC, Alphia - RCL, Lugdunum - Koudekerk en Meerburg - Hazerswoudse Boys rechtstreeks te beluisteren. Op zondag wordt live radioverslag gedaan van De Zouaven - Alphense Boys en Altior - DIOS.

Vanaf maandag zijn op televisie en het YouTube-kanaal van Studio Alphen samenvattingen te zien van Alphia - RCL en Tempo - TOP.

Sport Lokaal

Iedere zaterdag- en zondagmiddag (14.00-18.00 uur) kun je op Studio Alphen luisteren naar het radioprogramma Sport Lokaal met live verslag van lokale voetbalwedstrijden. Heb je geen radio in de buurt of woon je buiten de regio, luister dan via de online-livestream. Ook andere sporten als waterpolo, korfbal en hockey passeren wekelijks de revue.

De samenvattingen zie je vanaf maandagavond 19.05 uur drie dagen lang op televisie bij Studio Alphen en iedere tweede maandag van de maand is het radioprogramma De Voetbalkantine te beluisteren, waarin iedere maand vanuit een andere voetbalkantine de actualiteit in het lokale amateurvoetbal wordt besproken.

Lees ook: Live tussenstanden en uitslagen wedstrijden amateurvoetbal dit weekend