Start voetbalcompetities bij Studio Alphen, avondwedstrijd Alphense Boys live op radio

Foto: Studio Alphen

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Voor ARC en Alphense Boys staat alweer de vijfde competitiewedstrijd op het programma dit weekend. Alle andere clubs werken hun eerste competitieduel af. Studio Alphen doet er uitgebreid verslag van op radio, televisie en internet.

Vanwege de zaterdagavondwedstrijd van Alphense Boys, om 18.45 uur tegen Be Quick 1887 in Groningen, duurt de uitzending van 14.00 tot circa 20.45 uur. 's Middags zijn de wedstrijden Jodan Boys - ARC, Alphia - ASC, Aarlanderveen en Zwammerdam - Siveo '60 rechtstreeks te beluisteren. Op zondag staat Sporting Martinus - Altior centraal.

Vanaf maandag zijn op televisie en het YouTube-kanaal van Studio Alphen samenvattingen te zien van Alphia - ASC en Aarlanderveen - Koudekerk.

Sport Lokaal

Iedere zaterdag- en zondagmiddag (14.00-18.00 uur) kun je op Studio Alphen luisteren naar het radioprogramma Sport Lokaal met live verslag van lokale voetbalwedstrijden. Heb je geen radio in de buurt of woon je buiten de regio, luister dan via de online-livestream. Ook andere sporten als waterpolo, korfbal en hockey passeren wekelijks de revue.

De samenvattingen zie je vanaf maandagavond 19.05 uur drie dagen lang op televisie bij Studio Alphen en iedere tweede maandag van de maand is het radioprogramma De Voetbalkantine te beluisteren, waarin iedere maand vanuit een andere voetbalkantine de actualiteit in het lokale amateurvoetbal wordt besproken.

Lees ook: Live tussenstanden en uitslagen wedstrijden amateurvoetbal dit weekend