Gepubliceerd op 07 Maart 2020 om 19.00 uur

TAVV - Aarlanderveen doelpuntloos gelijkspel

AARLANDERVEEN - De topper in de 3e Klasse A tussen TAVV (nummer één) en Aarlanderveen (nummer twee) is zaterdag in 0-0 geëindigd. Het verschil tussen beide ploegen blijft zeven punten. Wel heeft Aarlanderveen vier punten meer dan VVSB, de belangrijkste uitdager vooralsnog in de strijd om als beste ploeg zonder periodetitel de nacompetitie te bereiken.

'Of we hier heel weinig mee opschieten, zien we over een paar weken. Er zijn nog acht wedstrijden te spelen. Maar als je zelf niet weet te winnen, moet je ervoor zorgen dat je zelf niet verliest', aldus trainer Arjen Linstra. 'TAVV voetbalde iets gemakkelijker dan wij, maar wij kregen de betere kansen.' Linstra geeft de titelstrijd nog niet op. 'TAVV-spits Lars van der Pijl stopt er per direct mee en een aantal andere spelers vertrekt na dit seizoen. Dus we gaan kijken waar we de competitie nog spannend kunnen maken.'

TAVV-trainer Frank van der Kleij is content dat de voorsprong op Aarlanderveen niet geslonken is. 'Ons enige doel is kampioen worden en deze voorsprong vast te houden. We geven weinig doelpunten weg, dat geeft vertrouwen', aldus de oefenmeester.

Scoreverloop TAVV - Aarlanderveen 0-0 (0-0).

Hieronder is de samenvatting van TAVV - Aarlanderveen te bekijken, die vanaf maandagavond ook drie dagen op televisie wordt uitgezonden door Studio Alphen, evenals de interviews met Arjen Linstra en Frenk van der Kleij.
advertentie
 
advertentie