Thearent volgt Hoogeveen Plants op als Onderneming van het Jaar

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Thearent is uitgeroepen tot Onderneming van het Jaar 2018 in de gemeente Alphen aan den Rijn. Het Hazerswoudse bedrijf is een textielproducent voor theatershows, televisieprogramma's en evenementen over de hele wereld: van Sensation tot het Songfestival en van HP tot de herdenking van de MH17.

De winnaar werd gekozen tijdens de nieuwjaarsreceptie van ondernemingsvereniging VOA in Theater Castellum. Ook Kasteel Metaal en Tuijn Optiek & Juwelier waren genomineerd. Kasteel is een Alphense toeleverancier van metaal. Tuijn uit Alphen aan den Rijn is een opticien en juwelier.

Hoogeveen Plants uit Boskoop won de prestigieuze prijs vorig jaar.

Nieuwjaarstoespraak

VOA-voorzitter Eric Carree sprak tijdens de nieuwjaarstoespraak zijn waardering uit voor de Alphense ondernemers. 'Velen van jullie zijn sponsor van een verenigingen, zijn lid van een serviceclub, zijn vrijwilliger of organiseren een evenement. Daar hoeven jullie lang niet altijd wat voor terug te hebben. Dat blijft onderbelicht', aldus Carree.

Ondernemer Jan Zeeman kreeg de oeuvreprijs van de VOA uitgereikt. De Alphenaar is oprichter van textielketen Zeeman. Zeeman is nog altijd actief als vastgoedondernemer bij GREEN.