Twee avonden lang live-muziek in Boskoopse centrum: ook de 801ste verjaardag van Boskoop gevierd

Foto: Boskoop 800

BOSKOOP – Het centrum van Boskoop staat vanaf vrijdagavond weer in het teken van een heus feestweekend. In navolging op het speciale feestjaar Boskoop 800 wordt er ook dit jaar gefeest op het Gouweplein; een mini-variant van de vorige feestweek.

‘Vorig jaar was de feestweek zo’n groot succes dat vijf Boskoopse horecaondernemers de handen ineen hebben geslagen om nog eens voor twee leuke feestavonden te zorgen’, vertelt Mike Verweij, één van de organisatoren van het feestweekend. ‘De horecaondernemers hebben sponsoren gezocht, die tevens allemaal andere Boskoopse ondernemers zijn, om zo’n weekend financieel dragelijker te maken.’

De entree is, net als vorige keer, gratis. De opbrengsten komen binnen door de muntverkoop. ‘Zo’n feest willen we ook nog bij het 802ste en 803ste jarig bestaan van het dorp organiseren. We reserveren dit weekend dus al een bepaald bedrag van de muntverkoop, zodat we volgend jaar in principe weer gegarandeerd zijn van een echt Boskoops feest.’

Baasje Pils, Symphonic Cicero en FLAME Coverband

De feesttweedaagse wordt op vrijdagavond vanaf 19.00 uur afgetrapt met muziek van de Waddinxveense Rock Vocals. Verder zijn het zangduo Baasje Pils en de Hardcore Vibes Band van de partij. Tussendoor is muziek te horen van de Boskoopse DJ Melsie.

De zaterdagavond begint om 17.00 uur met de coverband Symphonic Cicero, vervolgd door de Phoenix City Retaliators. Ook betreden de Boskoopse band BROCK en de FLAME Coverband het podium. Tussendoor zal DJ Rob de sfeermaker zijn.