VakantieSpel gaat dit jaar in aangepaste vorm door

ALPHEN AAN DEN RIJN - De organisatie van het VakantieSpel zet alles op alles om het evenement dit jaar in fysieke vorm door te laten gaan, al zal dat op aangepaste manier moeten. Het evenement staat gepland van maandag 23 tot en met vrijdag 27 augustus.

Samen met de gemeente Alphen aan den Rijn worden de mogelijkheden voor het VakantieSpel besproken. 'Omdat alles samenhangt met de ontwikkelingen rondom Covid-19, is de specifieke invulling nu nog niet duidelijk', meldt de organisatie. Vorig jaar werd er een thuiseditie georganiseerd voor Alphense kinderen. Ervaringen worden meegenomen in de voorbereidingen van dit jaar. 'Die blije gezichten is waar je het uiteindelijk allemaal voor doet.'

Het thema van het evenement is dit jaar de Olympische Spelen. 'Rond dit thema wordt nu een programma opgezet, dat op meerdere locaties plaatsvindt. Afhankelijk van de omstandigheden is het mogelijk om dit programma uit te breiden als de maatregelen dit toelaten.' De inschrijvingen van deelnemers en vrijwilligers volgt op een later moment.

Lees ook: Compilatie Alphen’s Got Talent en VakantieSpel