Gepubliceerd op 07 Oktober 2019 om 12.47 uur

Vermist meisje (16) uit Alphen afgelopen dagen gezien in Utrecht

De politie meldt op dinsdag 8 oktober dat het zestienjarige meisje uit Alphen aan den Rijn weer terecht is. Om die reden heeft Studio Alphen de naam en foto's van het meisje verwijderd.

Lees ook: Alphens meisje (16) dat week lang vermist werd is weer terecht

ALPHEN AAN DEN RIJN - Het vermiste zestienjarige meisje uit Alphen aan den Rijn is de afgelopen dagen gezien in Utrecht. Dat zegt de politie tegen Studio Alphen-mediapartner Omroep West. Het meisje verdween vorige week dinsdag na een schoolreisje.

De politie maakt zich zorgen om de Alphense en daarom werd afgelopen donderdag al een Vermist Kind Alert uitgegeven. Op het moment dat de Alphense tiener verdween droeg ze een roze jas, een wit T-shirt en een grijze legging. Verder had ze een bruine rugtas bij zich. Bo is 1,85 meter lang.

Het meisje was vorige week dinsdagavond nog op het station in Alphen aan den Rijn en daarna op station Utrecht Centraal. In die stad is ze volgens de politie de afgelopen dagen regelmatig gezien. 'We horen het dan ook heel graag als mensen haar zien of tegenkomen', zegt een woordvoerder.

'Zeer ongebruikelijk'

De politie kan niet zeggen of de Alphense door iemand is gezien of dat ze is vastgelegd op camerabeelden. 'Feit blijft dat ze vermist is zolang we haar niet hebben gesproken. We weten namelijk niet wat de omstandigheden zijn. We willen weten waar ze verblijft en waar ze slaapt. Want dit is zeer ongebruikelijk voor een minderjarige.'

advertentie
 
advertentie