Voetballers Aarlanderveen voor eerst in clubhistorie kampioen

Foto: Ron Hoenson (Holland-Pictures.com)

AARLANDERVEEN - Een dag na de 53ste verjaardag is voetbalvereniging Aarlanderveen kampioen geworden in de 4e Klasse A. Voor het eerst in de clubhistorie wordt het vlaggenschip kampioen.

Een 1-2 zege op Zevenhoven was voldoende om de titel veilig te stellen. Al vroeg in de wedstrijd nam Aarlanderveen een riante voorsprong. Maar in plaats van uit te lopen, bleef het 0-2. Sterker nog, na rust kwam Zevenhoven terug tot 1-2. Maar de gelijkmaker viel niet en dus werd het kampioensfeest niet verpest.

Na afloop van de wedstrijd ging de selectie op de platte kar van Zevenhoven naar Aarlanderveen. Na een rondrit door de Dorpsstraat volgde bij de Aarlanderveense voetbalvereniging de huldiging en de overhandiging van de KNVB-schaal.

Scoreverloop Zevenhoven - Aarlanderveen 1-2 (0-2): 0-1 Reau Waandels, 0-2 Aziz el Bouazatti, 1-2 Berry Peters.

De samenvatting van de kampioenswedstrijd Zevenhoven - Aarlanderveen, die vanaf maandag ook drie dagen lang op televisie wordt uitgezonden door Studio Alphen, kun je hieronder bekijken. Onderaan dit artikel vind je ook de volledige interviews met trainer Arjen Linstra, assistent-trainer Henk van Hof, oer-Aarlandervener Jorn Poelwijk en voorzitter Leo de Jong.