Voetbalweekend: ARC mag na zevende zege op rij periodetitel (eigenlijk) niet meer uit handen geven

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - ARC staat op de drempel van het periodekampioenschap. Eén overwinning in de aankomende twee wedstrijden tegen DHSC en Zwaluwen is voldoende. En mogelijk is op basis van het doelsaldo één gelijkspel ook al afdoende voor plaatsing voor de nacompetitie.

De Racing lijkt zich te gaan mogen opmaken voor promotiewedstrijden naar de derde divisie dankzij zeven overwinningen op rij. Zaterdag werd met 2-0 gewonnen van Jodan Boys. De eindstand was bij rust al bereikt.

Medehoofdklasser Alphense Boys leidde halverwege de wedstrijd tegen VOC met dezelfde cijfers als ARC, maar speelde toch nog met 2-2 gelijk. Het is de tweede keer in drie wedstrijden tijd dat Alphense Boys in de laatste seconde van de blessuretijd een overwinning uit handen geeft.

Vanwege de verhuizing van Studio Alphen naar Theater Castellum afgelopen weekend zijn er dit weekend geen televisiesamenvattingen en zijn ook niet alle radio-interviews terug te luisteren. Volgende week wel weer.