Voetbalweekend: winst Alphense Boys, Aarlanderveen en Alphia; ARC verliest

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Twee treffers in blessuretijd hebben Alphense Boys zaterdagavond aan de winst geholpen tegen TOGB (0-2). En dat komt na twee nederlagen op rij en twee vrije weekenden in het vooruitzicht op een ideaal moment voor trainer Remco Tuinenburg. Na zes duels staat Alphense Boys op plek vier in de zondag-Hoofdklasse A.

ARC kende een paar uur eerder een veel minder gelukkige middag. Van SC Feyenoord werd met 1-4 verloren. Na twee minuten was het al raak. 'De scheidsrechter gaf een penalty, maar volgens de speler van Feyenoord werd hij niet geraakt', weet trainer Mark Evers. Na een 0-2 ruststand werd in blessuretijd nog drie keer gescoord. De Racing neemt de tiende plek in de zaterdag-Hoofdklasse A in.

Aarlanderveen, Alphia, Bernardus, Zwammerdam en Floreant winnen. Hazerswoudse Boys en BSC '68 spelen gelijk, Koudekerk en Alphense Boys Zaterdag verliezen. Voor BSC '68 betekent dit het eerste puntenverlies van dit seizoen, Zwammerdam heeft als enige alle wedstrijden gewonnen tot nu toe. Op zondagmiddag boekte Alphen de eerste competitiezege van dit seizoen.