Wet ‘n Wild Beachfestival op 6 augustus met onder meer Benny Rodrigues en Cho

Foto: Rik Wolswijk

ALPHEN AAN DEN RIJN - Het Wet 'n Wild Beachfestival keert op zaterdag 6 augustus terug in Alphen aan den Rijn. Aan de Zegerplas treden dan onder meer Benny Rodrigues, Jonna Fraser en Cho op.

‘De same vibe, dezelfde prijs, alleen een ander jaar,’ zo omschrijft de organisatie van het festival deze editie. Vanaf 15.00 uur klinkt er op die dag muziek op het evenemententerrein bij de T-steiger, waarbij zowel liefhebbers van house- als urbanmuziek aan hun trekken kunnen komen.

Op het housepodium staan Benny Rodrigues, Karim Soliman, Wouter S, Joey Daniel, Jesse Maas, Menesix en Nove. Het tweede podium, het urban-podium, is voor Jonna Fraser, Cho, Johnny 500, Architrackz, Lucky Jones (FunX), Miguell Kaidel (FunX), Anders Soundsystem, Fullscale en de STYD band.

Kaarten van eerdere edities nog geldig

Het Wet ’n Wild Beachfestival ging twee jaar niet door. In 2020 vanwege de coronapandemie, in 2021 vanwege te weinig politiecapaciteit om het festival op goede manier te kunnen organiseren. De kaartverkoop voor de editie in augustus is inmiddels gestart. Eerder gekochte entreekaarten voor de edities van 2020 en 2021 zijn dit jaar gewoon geldig. Tickethouders ontvangen binnenkort een e-mail met hun nieuwe tickets.