Winterstop voorbij: vanaf dit weekend weer live voetbal op radio en televisie

Foto: Studio Alphen

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - De winterstop is voorbij. Studio Alphen doet vanaf dit weekend weer uitgebreid verslag van het lokale amateurvoetbal op radio, televisie en internet.

Zaterdagmiddag zijn de voetbalwedstrijden ARC - SC Feyenoord, ESTO - Alphia, Alphen - Van Nispen en VEP - Zwammerdam rechtstreeks te beluisteren. Op zondag wordt live radioverslag gedaan van Alphense Boys - SJC, ROAC - DIOS en Altior - VVZA.

Vanaf maandag zijn op televisie en het YouTube-kanaal van Studio Alphen samenvattingen te zien van ARC - SC Feyenoord en Alphense Boys - SJC.

Sport Lokaal

Iedere zaterdag- en zondagmiddag (14.00-18.00 uur) kun je op Studio Alphen luisteren naar het radioprogramma Sport Lokaal met live verslag van lokale voetbalwedstrijden. Heb je geen radio in de buurt of woon je buiten de regio, luister dan via de online-livestream. Ook andere sporten als waterpolo, korfbal en hockey passeren wekelijks de revue.

De samenvattingen zie je vanaf maandagavond 19.05 uur drie dagen lang op televisie bij Studio Alphen en iedere tweede maandag van de maand is het radioprogramma De Voetbalkantine te beluisteren, waarin iedere maand vanuit een andere voetbalkantine de actualiteit in het lokale amateurvoetbal wordt besproken.

Lees ook: Live tussenstanden en uitslagen wedstrijden amateurvoetbal dit weekend