Zaterdag en zondag oefenvoetbal op radio, waterpolo op televisie

Foto: Studio Alphen

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - In de week voorafgaand aan de hervatting van de voetbalcompetities doet Studio Alphen dit weekend op zowel zaterdag- als zondagmiddag uitgebreid radioverslag van lokale oefenwedstrijden.

Op zaterdag zijn ARC - Swift, Hazerswoudse Boys - Aarlanderveen, Alphia - EMM '21, BSC '68 - Bernardus en Koudekerk - Nieuwkoop live te volgen. Op zondag doet Studio Alphen rechtstreeks verslag van Alphense Boys - Unitas.

Ook het wekelijkse televisieprogramma Sport Lokaal is weer te zien. Vanaf maandag is een samenvatting van de eredivisiewedstrijd AZC Alphen - De Zaan (waterpolo) te bekijken.

Sport Lokaal

Iedere zaterdag- en zondagmiddag (14.00-18.00 uur) kun je op Studio Alphen luisteren naar het radioprogramma Sport Lokaal met live verslag van lokale voetbalwedstrijden. Heb je geen radio in de buurt of woon je buiten de regio, luister dan via de online-livestream. Ook andere sporten als waterpolo, korfbal, tafeltennis en hockey passeren wekelijks de revue.

De samenvattingen zie je vanaf maandagavond 19.05 uur drie dagen lang op televisie bij Studio Alphen en iedere tweede maandag van de maand is het radioprogramma De Voetbalkantine te beluisteren, waarin iedere maand vanuit een andere voetbalkantine de actualiteit in het lokale amateurvoetbal wordt besproken.

Lees ook: Live tussenstanden en uitslagen wedstrijden amateurvoetbal dit weekend