Zaterdag tot 20.30 uur live voetbal op radio bij Studio Alphen

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Oók dit weekend doet Studio Alphen weer uitgebreid verslag van het lokale amateurvoetbal op radio, televisie en internet. De zaterdaguitzending op de radio duurt tot 20.30 uur vanwege de avondwedstrijd van Alphense Boys die om 18.30 uur begint.

Zaterdagmiddag zijn de voetbalwedstrijden ARC - Poortugaal, Legmeervogels - Alphia, Aarlanderveen - VVSB en Zwammerdam - Cabauw rechtstreeks te beluisteren, gevolgd door Rohda Raalte - Alphense Boys in de avond. Op zondag wordt live radioverslag gedaan van ROAC - SCPB '22.

Vanaf maandag is op televisie en het YouTube-kanaal van Studio Alphen de samenvatting te zien van ARC - Poortugaal.

Sport Lokaal

Iedere zaterdag- en zondagmiddag (14.00-18.00 uur) kun je op Studio Alphen luisteren naar het radioprogramma Sport Lokaal met live verslag van lokale voetbalwedstrijden. Heb je geen radio in de buurt of woon je buiten de regio, luister dan via de online-livestream. Ook andere sporten als waterpolo, korfbal en hockey passeren wekelijks de revue.

De samenvattingen zie je vanaf maandagavond 19.05 uur drie dagen lang op televisie bij Studio Alphen en iedere tweede maandag van de maand is het radioprogramma De Voetbalkantine te beluisteren, waarin iedere maand vanuit een andere voetbalkantine de actualiteit in het lokale amateurvoetbal wordt besproken.

Lees ook: Live tussenstanden en uitslagen wedstrijden amateurvoetbal dit weekend