Zaterdag tot 20.30 uur live voetbal op radio, verslag van deze wedstrijden

Foto: Studio Alphen

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Studio Alphen doet dit weekend uitgebreid verslag van het lokale amateurvoetbal op radio, televisie en internet. De radio-uitzending op zaterdag duurt tot 20.30 uur, omdat de competitiewedstrijd van Alphense Boys verplaatst is van zondagmiddag naar zaterdagavond.

Zaterdagmiddag zijn ARC - SC Feyenoord, Be Fair - Alphia, Meerburg - Koudekerk en Hazerswoudse Boys - Haastrecht live te beluisteren, met aansluitend vanaf 18.30 uur TOGB - Alphense Boys. Zondag is er live-verslag van EMM '21 - DIOS en Schoten - Altior. Verder wordt op zondag met interviews uitgebreid teruggeblikt op de waterpolowedstrijd tussen AZC Alphen en Polar Bears Ede.

Vanaf maandag zijn op televisie en het YouTube-kanaal van Studio Alphen samenvattingen te zien van Hazerswoudse Boys - Haastrecht en de bekerwedstrijd Koudekerk - ARC.

Sport Lokaal

Iedere zaterdag- en zondagmiddag (14.00-18.00 uur) kun je op Studio Alphen luisteren naar het radioprogramma Sport Lokaal met live verslag van lokale voetbalwedstrijden. Heb je geen radio in de buurt of woon je buiten de regio, luister dan via de online-livestream. Ook andere sporten als waterpolo, korfbal, tafeltennis en hockey passeren wekelijks de revue.

De samenvattingen zie je vanaf maandagavond 19.05 uur drie dagen lang op televisie bij Studio Alphen en iedere tweede maandag van de maand is het radioprogramma De Voetbalkantine te beluisteren, waarin iedere maand vanuit een andere voetbalkantine de actualiteit in het lokale amateurvoetbal wordt besproken.