Zevenklapper voor Floreant, Boskopers al na vijf duels op kampioenskoers

Foto: Ron Hoenson (Holland-Pictures.com)

BOSKOOP - Een klein halfuur had Floreant nodig om op gang te komen, maar daarna was er geen houden meer aan voor WDS. Bij rust leidden de Boskopers al met 0-4 in Driebruggen, uiteindelijk stopte de teller zaterdag bij 0-7.

Jeffrey Hilgeman was de grote man bij Floreant met drie doelpunten. Roy Monissen, Bart Houdijk en Mohammed Ahmidouch namen de overige goals voor hun rekening. Het was al de derde keer dit seizoen dat Floreant minimaal vijfmaal in één duel tot scoren kwam.

Doordat zowel BSC '68 als Moerkapelle thuis met 0-0 gelijkspeelde, verstevigde de ploeg van trainer Paul Pikaar zijn koppositie in de vierde klasse C. Na vijf speelronden staat Floreant nog altijd op het maximale aantal punten, met het indrukwekkende doelsaldo van 21 voor en drie tegen.

Scoreverloop WDS - Floreant 0-7 (0-4): 0-1 Roy Monissen, 0-2, Jeffrey Hilgeman, 0-3 Jeffrey Hilgeman, 0-4 Simeon van Klaveren, 0-5 Bart Houdijk, 0-6 Mohammed Ahmidouch, 0-7 Jeffrey Hilgeman.

Hieronder kun je de samenvatting van WDS - Floreant bekijken, die vanaf maandagavond ook drie dagen op televisie wordt uitgezonden door Studio Alphen, evenals de interviews met Paul Pikaar en Jeffrey Hilgeman.