Zomerspektakel aan het Meer: Anouk, Snelle, Kensington en Cesar Zuiderwijk

Foto: Ron Hoenson (Holland-Pictures.com)

ALPHEN AAN DEN RIJN - Anouk, Snelle en zijn band De Lieve Jongens, Kensington en drummer Cesar Zuiderwijk treden op vrijdag 3 juni op tijdens de openingsavond van het Zomerspektakel aan het Meer. De kaartverkoop voor die avond van het Alphense evenement begint op zaterdagochtend 29 januari.

Tijdens een ludieke persconferentie maakte zanger Xander de Buisonjé de line-up voor de vrijdagavond bekend. Wie er op zaterdag 4 en zondag 5 juni aan de Zegerplas komen optreden, wordt op een later moment bekendgemaakt. Kaarten voor de openingsavond zijn vanaf zaterdagochtend 10.00 uur online te bestellen, onder andere via de website van het Zomerspektakel aan het Meer.

In 2020 en 2021 moest het driedaagse evenement worden afgelast vanwege de coronapandemie. Vorig jaar probeerde de organisatie nog een aangepast evenement te organiseren, maar ook dat moest geannuleerd worden. Mensen die entreekaarten hadden gekocht voor de editie van 2020 en die nog steeds in bezit hebben, kunnen deze entreekaarten gebruiken voor de editie van dit jaar.