Alphense Boys in blessuretijd onderuit tegen Longa ‘30

ALPHEN AAN DEN RIJN - Alphense Boys is zaterdagavond hard op weg om ook zijn derde uitwedstrijd van dit seizoen gelijk te spelen, totdat Longa '30 in blessuretijd het winnende doelpunt maakt. Alphense Boys werkt een voorzet niet heel goed weg en vanaf een meter of twintig afstand schiet de vrijgelaten Dirk Doppen de bal in de verre hoek.

'Het is erg vervelend om in de negentigste minuut hier een punt te laten liggen', is Alphense Boys-trainer Remco Tuinenburgs eerste reactie na het verliezen van de ongeslagen status. Met acht punten uit vijf wedstrijden staat Alphense Boys in de subtop van de zondag-Hoofdklasse A. 'Wij kwamen onze afspraken niet na. Wij doen vanaf minuut één wat anders.'

Al na zes minuten komt Alphense Boys op achterstand door een doelpunt van Jordi Besselink. Niet veel later ontsnappen de Alphenaren aan de 2-0, om zich vervolgens te herpakken en gelijkwaardig aan Longa te worden. Na een uur spelen maakt Cem Sahin er op aangeven van Joey Lauhouh 1-1 van.

Scoreverloop Longa '30 - Alphense Boys 2-1 (1-0): 1-0 Jordi Besselink, 1-1 Cem Sahin, 2-1 Dirk Doppen.

Hieronder zijn de radio-interviews met Remco Tuinenburg en xxx te beluisteren.