Deze 15 bedrijven zijn genomineerd voor de jaarlijkse VOAWARDS

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - De genomineerden voor de VOAWARDS 2022 zijn bekendgemaakt. In vijf verschillende categorieën maken bedrijven kans op de jaarlijkse prijs van de Vereniging Ondernemingen Alphen aan den Rijn (VOA).

In de categorie MKB XL zijn Kasteel Metaal B.V., Van der Laan Touringcar en Vermeulen Groep genomineerd. Kliniek Alphen, MTH Lifttechniek en SEO & SEA Online Marketing Solutions B.V. maken kans op de prijs in de categorie MKB. Bij de ZZP'ers maken Bymip, Tijdvooruwbedrijf en Zin in Webdesign kans op een prijs.

Maggie Blue, Proto Trattoria & Delicatessen en Zonneveld's Bakkerij zijn genomineerd in de categorie Horeca & Retail, bij de categorie Starters maken Be Pictured Fotografie, Eazie en Imogen Productions kans.

De uitreiking van de VOAWARDS vindt plaats op 13 januari 2022. Hoe dat er precies uit gaat zien is nog onduidelijk. Dat heeft onder andere te maken met de dan geldende coronamaatregelen.

VOAWARDS 2021

Vorig jaar gingen de prijzen naar Bakkerij Visser (MKB XL), Bezemer Fitness (MKB), Alfreds (Horeca & Retail), Claudia Wolswijk (ZZP) en Tim & Tom Producties (Starter). Perry Kasbergen (Party Regelaar) ontving de speciale corona-award, waarmee hij werd geprezen om zijn wendbaarheid tijdens de coronacrisis.