Dit was de zaterdag van het Zomerspektakel aan het Meer

ALPHEN AAN DEN RIJN - De zaterdagavond van het Zomerspektakel aan het Meer heeft voor een belangrijk gedeelte in het teken gestaan van guilty pleasures. De jaarlijkse traditie Xander & Friends stond voor de zesde keer op het programma. Evenals vrijdagavond kwamen ook deze keer weer duizenden mensen op het festijn af.

Tweeënhalf uur lang trad Xander de Buisonjé op met bevriende zangers en zangeressen. Hij had Shirma Rouse, Het Feestteam, Samantha Steenwijk, Romy Monteiro, Wolter Kroes, OG3NE, Thomas Berge en Daya Hendrix uitgenodigd als gastartiesten. Charly Luske, Niels Geusebroek en Qmusic's Foute Uur maakten het muziekprogramma compleet.

De tweede dag van het Zomerspektakel aan het Meer ging zaterdagochtend van start met de obstacle- en hondenrun. 's Middags was er een Ibizamarkt, waren er meet & greets voor kinderen met tiktokker Anique Dreamon, Shaun Het Schaap en Timmy. Ook traden Raak! en dj Joeri op.

Zondag derde en laatste dag

Zondag gaat het festijn verder. Met de openluchtkerkdienst, opnieuw de obstacle run, Woezel & Pip, Kidz Super Chartz!, Mathieu Hinzen en Unity. Tussen 16.30 en 00.00 uur zijn er optredens van achtereenvolgens BENR, Queen Forever, Raymon Hermans, Tino Martin, dj Stayfan, Helemaal Top en The Dirty Daddies.

Lees ook: Zomerspektakel aan het Meer van start: duizenden mensen zien Anouk, Snelle en Kensington