Hazerswoudse wint elektrische scooter

Kim Benner uit Hazerswoude-Dorp heeft een fonkelnieuwe elektrische scooter gewonnen. De prijs werd uitgereikt door wethouder Job Dresden en het promotieteam van Electric Heroes.

Dit voorjaar hebben ruim zestig jongeren uit de regio een elektrische scooter getest. Zij maakten een filmpje over hun ervaringen en maakten daarmee kans om een elektrische scooter te winnen. Donderdag 14 juni ontvingen de winnaars hun prijs uit handen van de wethouder van hun gemeente en het promotieteam van Electric Heroes.

Ook in Hazerswoude-Dorp was een prijswinnaar. Kim Benner was de gelukkige. Ze kreeg een fonkelnieuwe elektrische scooter. De prijs werd uitgereikt door wethouder Job Dresden.

In de maand april konden jongeren uit de regio een aantal dagen een elektrische scooter testen en winnen. De testrijders legden hun ervaringen vast in een Youtube-filmpje. Die filmpjes laten andere jongeren zien dat de elektrische scooter een zuinig, stil en schoon alternatief is voor de benzinescooter.

Kim Benners behoorde tot de bijna vierduizend stemmers. En ze had ook zelf een filmpje gemaakt. De filmpjes zijn te zien op www.electric-heroes.nl.

Met Electric Heroes stimuleren de Omgevingsdienst West-Holland en de gemeenten in de regio elektrisch rijden onder jongeren.