Nabestaanden nemen afscheid van omgekomen Kaylee (20) uit Alphen

Foto: Omroep West

ALPHEN AAN DEN RIJN - Nabestaanden hebben dinsdag afscheid genomen van de omgekomen Kaylee (20) uit Alphen aan den Rijn. Vanaf het uitvaartcentrum reed de rouwstoet onder andere langs de plek van het dodelijke verkeersongeluk, aan de Oranje Nassausingel.

Op vrijdagavond 8 juli werd de Alphense op haar fiets geschept door een auto. Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Oranje Nassausingel met de Thorbeckestraat. De 20-jarige overleed na de botsing ter plekke aan haar verwondingen.

Bij een verkeersbord langs de weg zijn veel bloemen en kaarsen neergelegd, ter nagedachtenis aan Kaylee.

Automobilist aangehouden

De bestuurder van de auto, een 24-jarige man uit Boskoop, is aangehouden. Zijn betrokkenheid bij het ongeval wordt onderzocht. Volgens het Openbaar Ministerie (OM) wordt de man verdacht van het schenden van 'meerdere belangrijke verkeersregels'. Om welke regels het gaat, wilde een woordvoerder van het OM niet zeggen. 'Dat is nog te vroeg in ons onderzoek. Dat komt pas tijdens een eerste zitting in de rechtszaak', verzekerde de zegsman eerder.

Daarnaast zijn er sterke aanwijzingen dat de bestuurder op het moment van de dodelijke aanrijding onder invloed was van THC, de werkzame stof in cannabis.

Lees ook: Nabestaanden overleden Kaylee (20) vol ongeloof: ‘Ze stond voor iedereen klaar’