Gepubliceerd op 12 Juni 2019 om 10.45 uur

Nacompetitiefinale ARC - DTS Ede live op televisie, livestream en radio

ALPHEN AAN DEN RIJN - Aanstaande zaterdag is de grote finale van de nacompetitie. Of ARC, of DTS Ede promoveert naar de hoofdklasse. De allesbeslissende finale op neutraal terrein gaat Studio Alphen live uitzenden op televisie, via de online livestream en op de radio.

Om 15.00 uur wordt de aftrap verricht bij SC Everstein in Everdingen. De uitzending van Studio Alphen begint rond 14.45 uur met de voorbeschouwing. Het commentaar wordt verzorgd door Haniff Harharah. Tijdens de nabeschouwing zijn ook de eerste reacties te zien.

Michel la Faille presenteert de uitzending vanaf de rand van het voetbalveld in Everdingen. Oud-trainer Paul Dijkman verzorgt de analyses.

Online livestream voor mensen buiten Alphen

Studio Alphen is in de regio Alphen aan den Rijn op televisie te bekijken via onder meer Ziggo (kanaal 40 digitale televisie en kanaal 45 analoge televisie), KPN (kanaal 1407 glasvezel), Lijbrandt (kanaal 359 digitale televisie), Telfort (kanaal 40 analoge en digitale televisie en kanaal 1407 interactieve televisie), Vodafone (kanaal 738 digitale televisie), XS4ALL (kanaal 1407 digitale televisie) en Tele 2 (hoofdmenu > Lokale zender bekijken).

Voor iedereen die niet in de regio Alphen woont, geen klant is bij een van bovenstaande providers of die niet thuis is op het moment van de finale, is er een online livestream waarop de wedstrijd te zien zal zijn. Via www.studioalphen.nl kun je zaterdagmiddag de online livestream openen.

De nacompetitiefinale wordt ook rechtstreeks uitgezonden op de radio door Studio Alphen. Erik Joustra en Herman Scholten verzorgen het radiocommentaar. Ook de nacompetitiefinale tussen BSC '68 en FC Oegstgeest is via de radio te volgen. Verslaggever Peter Fase is bij die wedstrijd aanwezig. De radio-uitzending van Studio Alphen begint zaterdag 15 juni om 14.00 uur. Ook de radio-uitzending van Studio Alphen is via een online livestream te beluisteren.

Bekijk ook: Televisiesamenvatting ARC - SHO (halve finale nacompetitie op zaterdag 8 juni)

advertentie
.
advertentie