Nieuwe Albert Heijn in Ridderhof opent deuren 22 november

Foto: Albert Heijn

ALPHEN AAN DEN RIJN – Winkelcentrum Ridderhof wordt momenteel onder handen genomen voor een metamorfose. Er komt ook een nieuwe Albert Heijn in het winkelcentrum.

De huidige winkel in de Ridderhof werd meer dan 50 jaar geleden geopend, maar sluit dinsdag 14 november om 16.00 uur definitief de deuren. Het nieuwe filiaal komt enkele meters verderop. De opening is woensdag 22 november om 11.00 uur. Wethouder Gerard van As is aanwezig tijdens de opening.

Veranderingen

De supermarkt wordt groter en daarnaast wordt het assortiment verder uitgebreid. Er is een aantal veranderingen in het assortiment en de winkel zelf. Zo is er nieuw diepvriesbrood om zelf thuis af te bakken. Het aantal zelfscankassa’s wordt uitgebreid naar negen. Er komt een bloemen- en plantenafdeling met een aparte zelfscankassa. In de winkel komt ook een oplaadpunt voor de OV-chipkaart.

Supermarktmanager Benny van Verseveld kijkt uit naar de opening: ‘Onze klanten zullen verrast zijn. Alles is spiksplinternieuw en er komen overzichtelijke afdelingen en brede gangpaden. We maken er een feestje van tijdens de opening. Een dj zorgt voor muziek en ook de beroemde levensgrote hamster is erbij. De eerste klanten krijgen gratis iets lekkers mee naar huis.’