Oud-middenvelder ARC maakt transfer naar Koudekerk

Foto: Leidenamateurvoetbal

KOUDEKERK AAN DEN RIJN - Youri Looijestein gaat de overstap maken van TAVV naar Koudekerk volgend seizoen. De middenvelder van de tweedeklasser uit Ter Aar is daarmee het meest opvallende nieuwe gezicht bij de Koudekerkers. Vanuit ARC O23 komt Jay Huis over.

'Youri is een creatieve speler en kan iets toevoegen aan ons team', schrijft trainer Jarno Verweij op de clubwebsite van Koudekerk over de oud-eerste elftal-speler van ARC. Huis keert na uitstapjes naar onder meer ADO Den Haag en ARC terug naar Koudekerk. 'Jay is een talentvolle buitenspeler. Daarnaast is het een jongen uit het dorp die de club al goed kent.'

Het huidige vlaggenschip van Koudekerk blijft in tact. Steunpilaren als Mike van Velzen, Sem van Aalst en Ricardo van Rijswijk hebben een jaartje verlengd.

Spelerscarrousel Koudekerk

Nieuw: Jay Huis (ARC O23), Youri Looijestein (TAVV).

Nieuw (eigen jeugd): Mika Gros, Thijmen Keus, Jack Klop, Luca van Remundt, Merlijn van der Vos.

Blijven: Sem van Aalst, Olaf Bakker, Wessel Bakker, Ruben van den Berg, Martijn de Boer, Mitchell Bons, Kenan Cetinkaya, Roy Dorrepaal, Bradley Duiker, Yvar de Groot, Cedric van der Haas, Gino de Herdt, Delano Kastelijn, Jay Langejans, Akke Pennin, Dimitri van Remundt, Ricardo van Rijswijk, Fabian Roosenbrand, Jorin Roosenbrand, Sander Schmand, Daan van Tol,  Joep van Tulder, Stan van Veen, Luc van Veen, Mike van Velzen, Kevin Vonk, Thomas Winterink, Dylan de Wit, Daan van der Zwet.

Vertrek: -