Raadslid Wil Verschuur in revalidatiecentrum na val in woning

ALPHEN AAN DEN RIJN - Raadslid Wil Verschuur moet de aankomende tijd aansterken in een revalidatiecentrum, nadat zij vorige week viel in haar woning. De 80-jarige Verschuur heeft een wond en blauwe plekken in haar gezicht overgehouden aan de val.

Na de val, vorige week maandag, werd de Alphense overgebracht naar een ziekenhuis. Daar bleek Verschuur ook besmet te zijn met het coronavirus. Volgens een van haar zoons gaat het naar omstandigheden redelijk met haar. 'Ze is momenteel herstellende van een lage bloeddruk en ze is heel erg moe van het coronavirus', aldus Larry Verschuur.

Eerder dit jaar brak Verschuur haar schouder bij een val in het gemeentehuis in Alphen aan den Rijn. Daarna moest zij ruim drie maanden revalideren in een revalidatiecentrum.

Beter Alphen

Wil Verschuur is fractievoorzitter van Beter Alphen, die met een zetel vertegenwoordigd is in de Alphense gemeenteraad. Vooralsnog wordt zij niet vervangen. 'Als het te lang duurt gaan we iemand naar voren brengen, maar tot nu toe gaat mijn moeder door', aldus haar zoon Larry.

Lees ook: 80-jarige Wil Verschuur voor zevende keer lijsttrekker: ‘Of ik moet naar mijn houten pyjama’