Ravage na ongeluk in Boskoop: busje breekt doormidden, auto in sloot

BOSKOOP - Bij een heftig ongeluk op het Laag Boskoop is zaterdagavond een bestelbus doormidden gebroken. Een ander voertuig dat bij het ongeluk betrokken was, ligt verderop in het water, meldt mediapartner Omroep West. De ravage is enorm: de grijze bus is in tweeën gescheurd en de straat ligt bezaaid met kratten vol klusspullen.

Het incident in de polders van Boskoop gebeurde rond 18.30 uur. Op foto's is te zien dat er weinig over is van de bestelbus. De bus brak doormidden, de achterkant is om een boom in de berm gewikkeld. Bij het ongeluk was ook een personenauto betrokken. Die belandde in het water.

Betrokkenen hebben de bestuurder van de te water geraakte auto op de kant geholpen. Wonder boven wonder raakten de beide bestuurders slechts licht gewond, meldt Brandweer Boskoop die samen met de korpsen van de kazernes uit Gouda en Alphen aan den Rijn hulp verleende.

Afsluiting

Het Laag Boskoop werd in beide richtingen afgesloten, zodat de politie uitgebreid onderzoek kon doen naar de toedracht en de weg kon worden opgeruimd.