Rosanne Visscher (Tempo) mist eerste wedstrijden Korfbal League

Foto: Jaap Hoek

ALPHEN AAN DEN RIJN - Tempo kan in de eerste wedstrijden tijdens de Korfbal League niet beschikken over aanwinst Rosanne Visscher. De speelster - die dit seizoen terugkeerde op het oude nest - is twee tot drie maanden uitgeschakeld.

'Tijdens de eerste veldcompetitiewedstrijd van dit seizoen, tegen De Meervogels eerder deze maand, kwam ik in de laatste minuut erg ongelukkig in botsing met een heer van hun. Mijn knie klapte naar binnen en ik heb een scheurtje in mijn binnenband opgelopen', zegt Visscher.

Primeur Tempo

Visscher was gestopt met korfbal, maar trok de schoenen weer aan toen ze de kans kreeg om met Tempo in de zaal op het hoogste niveau van Nederland te spelen. Tempo promoveerde in april voor het eerst in de clubhistorie naar de Korfbal League, de meest prestigieuze korfbalcompetitie ter wereld, die voor Tempo op 10 november begint.

'Ik had gehoopt op het veld rustig naar de zaal toe te kunnen werken. Maar dat moet ik straks opnieuw gaan doen', aldus Visscher. 'De tijd om rustig op te bouwen is voorbij, want in de zaal gaat het direct om het echie. Als ik over twee of drie maanden weer een balletje kan gooien, is de competitie al begonnen.'