Studio Quarantaine 27 juni: stoepjesconcert, dj Jean, jaarmarkt, kwekerijen, Ajax - Feyenoord

Foto: John Wiersma (Jovimedia.nl)

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Studio Alphen zendt iedere zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur het radioprogramma Studio Quarantaine uit. Je hoort interviews en reportages over de coronacrisis, praten met organisatoren van afgelaste evenementen en duiken we in het voetbalarchief.

Stadsorganist Simon Stelling geeft zaterdagmiddag zijn laatste stoepjesconcert in de Alphense Adventskerk. Verder treedt dj Jean zaterdagavond op in Alphen aan den Rijn tijdens Schandalig Live XL. Hans van Beek licht het besluit om de jaarmarkt in Alphen af te gelasten toe en Michiel Gerritsen brengt het laatste (corona)nieuws over Greenport Boskoop.

En in het kader van historische voetbalontknopingen: in 2012 speelde Ajax D1 en Feyenoord D1 bij Alphense Boys een beslissingswedstrijd om het landskampioenschap. Onder anderen Matthijs de Ligt, Justin Kluivert, Donyell Malen, Noa Lang en Tahith Chong staan op het veld. En Niklas Blesgraaf, die nu bij Alphense Boys in het eerste elftal voetbalt. Blesgraaf haalt herinneringen op in Studio Quarantaine. Datzelfde doet Gert Louwers over de Rietveldse Roeikampioenschappen die afgelopen week zouden zijn georganiseerd in Hazerswoude-Dorp.

Terugluisteren

Onderaan dit artikel kun je de interviews uit de uitzending van zaterdag 27 juni terugluisteren. Heb jij een bijzonder initiatief dat je onder de aandacht wil brengen op de radio of wil je juist een verzoeknummer aanvragen? Mail dan naar redactie@studioalphen.nl.