Gepubliceerd op 07 April 2019 om 17.46 uur

Tempo stunt met winst in Capelle, woensdag beslissingswedstrijd

ALPHEN AAN DEN RIJN - Veel mensen dachten wellicht dat de kansen voor Tempo om te promoveren naar de Korfbal League als sneeuw voor de zon waren verdwenen na de thuisnederlaag tegen KCC/SO Natural afgelopen woendag. Maar de return in Capelle aan den IJssel won Tempo dit weekend.

En dus volgt er woensdagavond in Alphen aan den Rijn een beslissingswedstrijd tegen KCC. De winnaar speelt volgend seizoen in de Korfbal League. Voor Tempo zou dat promotie inhouden, voor KCC lijfsbehoud.

KCC - Tempo was zaterdagavond een gelijkopgaande wedstrijd. Steeds had Tempo een kleine voorsprong. Toen Jelle Steenbeek de 17-19 binnenschoot één minuut voor tijd, was de wedstrijd gespeeld. Evelien Arnold mocht er zelfs nog 17-20 van maken.

Doelpuntenmakers Tempo: Tom Steenbeek (6x), Edwin van der Weijde (5x), Jelle Steenbeek (5x), Martin Steenbeek (1x), Elma Schreuder (1x), Anne Otte (1x), Evelien Arnold (1x).

Hieronder kun je de samenvatting van KCC - Tempo zien, die ook drie dagen op televisie wordt uitgezonden door Studio Alphen, evenals de interviews met Frits Wip, Martin Steenbeek en Thomas Neurink.
advertentie
.
advertentie