Tuinenburg, Sari en Van den Ing blijven trainer Alphense Boys, BSC ‘68 en Floreant

Foto: Gerrit Spruijt

ALPHEN AAN DEN RIJN/BOSKOOP - Alphense Boys gaat nog een seizoen langer door met zijn hoofdtrainer. Remco Tuinenburg heeft zijn aflopende contract met één seizoen verlengd.

'Ik zie dat de club onwijs in beweging is. Iedereen wil zijn steentje bijdragen. En er is potentie, zowel in de club als in de spelersgroep', verklaart de oefenmeester op de clubwebsite.

De 51-jarige Alphenaar staat sinds de zomer van 2020 aan het roer. Na twee door corona onderbroken seizoenen is dit zijn eerste 'normale' seizoen.

Overstap naar zaterdagvoetbal

'Evenals de voorgaande seizoenen zit er ook dit seizoen - met opnieuw veel nieuwe jongens in de selectie - weer een grote stijgende lijn in het vertoonde spel en resultaten gedurende het seizoen', reageert Edwin Spliet namens het Alphense Boys-bestuur.

'Voor ons is Remco de juiste persoon op de juiste plaats. Hij kent alle ins en outs in het zaterdagvoetbal en weet wat er nodig is om volgend seizoen in de vernieuwde vierde divisie te presteren met een ploeg die grotendeels bij elkaar blijft en waar hij verder aan kan bouwen.'

Abdullah Sari Dennis van den Ing

Niet alleen Remco Tuinenburg heeft recent zijn handtekening gezet onder een nieuw contract, ook Abdullah Sari en Dennis van den Ing blijven nog minstens één seizoen de scepter zwaaien bij BSC '68 en Floreant.

Trainerscarrousel seizoen 2023-2024: