Twee spelers trekken keutel in en willen niet naar ARC dat op punt van degraderen staat

Tren Drexhage (l) en Timo de Graaf (r) Foto: Ron Hoenson (Holland-Pictures.com)

ALPHEN AAN DEN RIJN - Timo de Graaf en Tren Drexhage willen volgend seizoen toch niet voor ARC voetballen. Beide oud-ARC'ers hebben aangegeven na de zomer voor Barendrecht te blijven spelen, zo schrijft de Racing op de eigen clubwebsite.

'ARC heeft hen namens de TC laten weten dat dit niet conform de afspraken is. Beide spelers hebben, mede op eigen initiatief, uitgebreid overleg gehad met ARC over hun komst en hierover afspraken gemaakt. ARC houdt beiden dan ook aan deze gemaakte afspraken', tekent ARC op, dat verder in het midden laat wat er daadwerkelijk gaat gebeuren.

De Graaf en Drexhage willen volgend seizoen niet in de eerste klasse voetballen. ARC staat op de voorlaatste plek in de vierde divisie. Als ARC komende zaterdag verliest van WVHEDW, is degradatie een feit. Als de Racing niet rechtstreeks degradeert, volgt naar alle waarschijnlijkheid nacompetitievoetbal.

Vijf vrienden en hun trainer

Eind vorig jaar maakten De Graaf en Drexhage bekend om samen met Thijs Timmermans en Maarten Reyneveld terug te keren bij ARC. De vier vrienden konden zo samen met een vijfde vriend, ARC'er Huib Oversloot, onder leiding van hun geliefde oud-(jeugd)trainer Remco Tuinenburg, de nieuwe hoofdtrainer van ARC, gaan voetballen.

Lees ook: Vier oud-spelers volgen trainer Remco Tuinenburg naar ARC