Vier oud-spelers volgen trainer Remco Tuinenburg naar ARC

Maarten Reyneveld scoort in 2017 in de nacompetitiefinale. Foto: Ron Hoenson (Holland-Pictures.com)

ALPHEN AAN DEN RIJN - Thijs Timmermans, Maarten Reyneveld, Timo de Graaf en Tren Drexhage hebben besloten dat zij volgend seizoen onder trainer Remco Tuinenburg willen voetballen en keren in het kielzog van de trainer terug naar ARC. Daarmee komt een wens van vijf vrienden, om gezamenlijk in een eerste elftal te spelen, uit. Tot hen behoort ook Huib Oversloot

Timmermans (Hazerswoude-Dorp) en Reyneveld (Koudekerk aan den Rijn) maakten deel uit van het ARC dat in 2017 onder leiding van Tuinenburg langs de poorten van de hel degradatie uit de eerste klasse voorkwam. Timmermans was tot 1 december profvoetballer in Ierland, Reyneveld speelt op dit moment bij derdedivisionist FC Rijnvogels.

De Graaf (Hazerswoude-Dorp) en Drexhage (Zwammerdam) voetballen op dit moment in de derde divisie voor Barendrecht. Beide spelers braken onder leiding van Mark Evers door in het vlaggenschip van ARC. Het jaar daarvoor was Tuinenburg enige tijd jeugdtrainer van hun team.

Spelerscarrousel ARC

Nieuw: Tren Drexhage (Barendrecht), Timo de Graaf (Barendrecht), Maarten Reyneveld (FC Rijnvogels), Thijs Timmermans (St. Patrick's Athletic).

Nieuw (eigen jeugd): -

Blijven: Coen van den Hoek, Milan Kuijper, Tjerk Ligtvoet, Matthijs de Oude, Huib Oversloot.

Weg: Yassin Kaabouni (niet bekend), Pepijn Kooij (stopt), Derek Prins (stopt), Luuk Samsom (stopt).