Wederopstanding ARC tegen Duno na grote nederlaag bij Feyenoord

Gepubliceerd op 10 november 2019 om 9.45 uur

ALPHEN AAN DEN RIJN - Of het nu te maken heeft met de ludieke actie van vorige week om de boze geesten met een ritueel weg te jagen van het hoofdveld van ARC of niet, ARC won zaterdagmiddag voor het eerst dit seizoen een thuiswedstrijd. En met niet mis te verstane cijfers: Duno werd met 5-0 verslagen.

Wellicht had het er wel te maken dat het elftal door trainer Mark Evers was omgegooid na de slachting (6-0) tegen Feyenoord een week eerder. Coen de Groot, Maurits Splinter, Stefan den Horder en Amin Ouass maakten plaats voor Thomas Lamberts, Thom Nouwens, Tren Drexhage en Luuk Samsom. 'Ik ben een trainer die spelers veel vertrouwen geeft. Maar als je zo ver door de ondergrens zakt, wat we vorige week deden, kozen we vandaag voor jongens die fris in de bovenkamer zijn', verklaart Evers.

Samsom opende de score en gaf de assist bij de 2-0 en 3-0. Die beide treffers werden gemaakt door Drexhage. Tien minuten voor tijd werd Samsom gewisseld voor Robin de Heij, die bijna een jaar na een opgelopen hersenschudding zijn rentree maakte. En scoorde, De Heij tekende voor de 4-0. Het slotakkoord was voor Lionel Frederik.

Scoreverloop ARC - Duno 5-0 (2-0): 1-0 Luuk Samsom, 2-0 Tren Drexhage, 3-0 Tren Drexhage, 4-0 Robin de Heij, 5-0 Lionel Frederik.

Hieronder kun je de radio-interviews met Mark Evers en Luuk Samsom beluisteren.

advertentie advertentie