Gepubliceerd op 14 April 2019 om 9.40 uur

Winnend ARC sluipt muisstil richting koppositie (en kampioenschap?)

ALPHEN AAN DEN RIJN - Omdat titelfavorieten DHSC en AFC steekjes laten vallen, gelijkspelen vorige en/of deze week en ARC zijn wedstrijden blijft winnen, is ARC plotseling de koplopers van de 1e Klasse A genaderd tot op twee punten. En dat met nog slechts vier wedstrijden te spelen. Wordt ARC alsnog kampioen?

'Als wij al onze wedstrijden winnen, kan het nog wel eens heel gek gaan lopen', voorspelde Tom Reyneveld vorige week al. Het programma van ARC voor de komende weken is op papier minder zwaar dan dat van DHSC en AFC.

Maar wellicht belangrijker nog, Zwaluwen '30 verloor zaterdag. Dat is ARC's grote concurrent voor de derde plek. De Racing slaat een gat van vier punten met de ploeg uit Hoorn. Die derde plek kan ARC aan het einde van het seizoen een nacompetitieticket opleveren.

Degelijke winst op Victoria

In Loosdrecht stapte ARC zaterdag met een 2-4 zege van het veld. De ploeg van trainer Mark Evers was van begin af aan de betere en kwam snel op een 0-2 voorsprong. Victoria wist terug te krabbelen tot 1-2 en 2-3, maar steeds antwoordde de Racing met een doelpunt.

Scoreverloop Victoria - ARC 2-4 (2-3): 0-1, Jeroen Borsboom, 0-2 Jeroen Borsboom, 1-2 Wilco de Birk, 1-3 Neal Arnoldus, 2-3 Rik Langhout, 2-4 Stefan den Horder.

Hieronder kun je de radio-interviews met Mark Evers en Jeroen Borsboom (beiden ARC) terugluisteren.

advertentie
 
advertentie