Zwammerdam niet bijna veilig maar in grote problemen na nederlaag

ZWAMMERDAM - Als Zwammerdam zaterdag zou winnen van NSV '46, dan was de derdeklasser nagenoeg veilig geweest met een voorsprong van minimaal vijf punten op de concurrentie met nog vier wedstrijden te spelen.

Maar Damme verloor en staat - doordat DWO wint - nog slechts twee punten boven de nacompetitiestreep in de 3e Klasse A. Damme speelde zwak bij de nummer voorlaatst en ging met 2-1 onderuit.

Alleen doelman Emiel Samsom, die onder meer een strafschop keerde, speelde goed. NSV '46 kwam aan het einde van de eerste helft op voorsprong. Waar Damme verzuimde 0-1 te maken, tekende NSV wel voor de 1-0. Lars Kremer maakte na rust op aangeven van Thijs Nulle gelijk, maar de 2-1 van NSV '46 liet niet lang op zich wachten.

Scoreverloop NSV '46 - Zwammerdam 2-1 (1-0): 1-0 Michel van Koert, 1-1 Lars Kremer, 2-1 Lars de Jong.

Hieronder kun je het interview met Jack Harmsen (Zwammerdam) terugluisteren.