Line-up festivalweekend Zomerspektakel - Oktoberfeesten bekend: René le Blanc naar Alphen

ALPHEN AAN DEN RIJN - René le Blanc gaat zijn debuut maken op een Alphens festival. De populaire zanger uit het televisieprogramma Ik geloof in mij van SBS6 is geboekt door de Alphense Oktoberfeesten.

Ook Opgeblazen, Het Feestteam, Vieze Jack, Partyfriex, Helemaal Top en dj Stayfan zijn van de partij op vrijdag 17 september.

Dit jaar slaan de Alphense Oktoberfeesten en het Zomerspektakel aan het Meer de handen ineen. In het weekend na de Alphense jaarmarkt organiseren zij een driedaags festival op het evenemententerrein bij de Zegerplas.

Frans Duijts

Vorige week maakte de organisatie van het Zomerspektakel aan het Meer, die de zaterdag en zondag gaat hosten, al bekend twee dagen Xander & Friends te programmeren. Sinds jaar en dag is Xander de Buisonjé de gastheer van de zaterdagavond van het Zomerspektakel. Dit jaar doet hij dat niet één maar twee avonden.

Samen met Danny de Munk, Charly Luske, Romy Monteiro en Elske DeWall zingt Xander de Buisonjé 's zaterdags, op zondag treedt hij met Frans Duijts, Wolter Kroes, Thomas Berge en Samantha Steenwijk op. De line-up wordt compleet gemaakt door Queen Forever (zaterdag) en The Originals (zondag).

Kaartverkoop

Aanstaande zaterdag gaat de kaartverkoop van start voor alle drie de avonden. Wie nog een kaartje in zijn bezit heeft voor de afgelaste Zomerspektakel aan het Meer-editie van 2020, kan het ticket bewaren voor 2022. Dan wordt het Zomerspektakel weer in de gebruikelijke vorm georganiseerd.

Lees ook: 17 september Oktoberfeest, 18 en 19 september Zomerspektakel aan het Meer