Gepubliceerd op 28 Mei 2019 om 15.02 uur

Maarten Reyneveld van Jong ADO Den Haag naar Rijnsburgse Boys

KOUDEKERK AAN DEN RIJN - Maarten Reyneveld gaat volgend seizoen voor Rijnsburgse Boys voetballen. Twee seizoenen geleden maakte de spits uit Koudekerk aan den Rijn de overstap van ARC naar Jong ADO Den Haag.

Tot een doorbraak bij de Haagse eredivisionist kwam het nooit. Reynevelds eerste seizoen bij het beloftenteam was goed, maar zijn opmars werd afgelopen seizoen gestuit door blessures aan zijn enkel en knie.

Daarop besloot Reyneveld op zoek te gaan naar een andere club. De twintigjarige voetballer hoopte op een club uit de KeukenKampioen Divisie (net als zijn maatje Thijs Timmermans, die een profcontract aangeboden kreeg bij FC Dordrecht, red.) of op een buitenlands avontuur.

Optie naar betaalde voetbal

Maar Reyneveld kiest voor Rijnsburgse Boys. 'Het is een mooie club met veel historie en sfeer en een vereniging waar alles goed geregeld is', licht Reyneveld zijn overstap naar de tweededivisionist toe.

'De mogelijkheid om alsnog naar het betaalde voetbal te gaan houd ik open, maar ik focus me nu op Rijnsburgse Boys. Ik ga vol energie beginnen en hoop belangrijk te worden voor het team als spits. Daarna zie ik wel wat er op mijn pad komt.'

Lees ook: Maarten Reyneveld vertrekt bij ADO Den Haag

advertentie
 
advertentie