Uitblinker Hazerswoudse Boys naar Koudekerk

Foto: Studio Alphen

HAZERSWOUDE-DORP/KOUDEKERK AAN DEN RIJN - Jari Meertens, een van de grootste talenten van Hazerswoudse Boys, voetbalt volgend seizoen voor Koudekerk. De 22-jarige middenvelder wil het hogerop proberen.

Koudekerk speelt in de derde klasse en strijd als promovendus mee om een nacompetitieticket voor promotie naar de tweede klasse. Daar waar Hazerswoudse Boys koerst op degradatie uit de vierde klasse. Vijf punten achterstand moeten weggewerkt worden in de resterende acht wedstrijden om directe degradatie te voorkomen en via de nacompetitie het vege lijf te redden.

In navolging van Jay Huis en Youri Looijestein is Meertens de derde aanwinst voor Koudekerk volgend seizoen.

Spelerscarrousel Hazerswoudse Boys

Nieuw: -

Nieuw (eigen jeugd): -

Blijven: -

Vertrek: Jari Meertens (Koudekerk).

Spelerscarrousel Koudekerk

Nieuw: Jay Huis (ARC O23), Youri Looijestein (TAVV).

Nieuw (eigen jeugd): Mika Gros, Thijmen Keus, Jack Klop, Luca van Remundt, Merlijn van der Vos.

Blijven: Sem van Aalst, Olaf Bakker, Wessel Bakker, Ruben van den Berg, Martijn de Boer, Mitchell Bons, Kenan Cetinkaya, Roy Dorrepaal, Bradley Duiker, Yvar de Groot, Cedric van der Haas, Gino de Herdt, Delano Kastelijn, Jay Langejans, Akke Pennin, Dimitri van Remundt, Ricardo van Rijswijk, Fabian Roosenbrand, Jorin Roosenbrand, Sander Schmand, Daan van Tol, Joep van Tulder, Luc van Veen, Stan van Veen, Mike van Velzen, Kevin Vonk, Thomas Winterink, Dylan de Wit, Daan van der Zwet.

Vertrek: -